Denna termin har varit en av de mest intensiva terminerna under mina fem år. Det handlar inte om att arbetsbelastningen har varit extremt hög, utan om att vi har tvingats att ständigt reflektera över svåra frågor. Det har gjort att jag inte haft någon energi eller lust att skriva något på min blogg. Nu är terminen snart slut och jag skall snart prästvigas för Luleå stift. Det känns ansvarsfullt på så många plan att jag bävar. Samtidigt känner jag en vila i att gå in i ett ämbete som burits av kristna människor sen de första kristna. Vidare får jag vila i att min biskop och hans adjunkt samt domkapitlet har förtroende för mig, även om jag inte alltid själv har det.

Exodus
Exodus från http://bigiufan29.wordpress.com/2011/02/17/envisioning-the-exodus/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Återigen har min sida fått ny design. Tyvärr råkade mina gamla bilder försvinna i och med detta, men så kan det bli. Nu heter bloggen Exodusbloggen vilket anspelar på israeliternas uttåg från Egypten för att återvända till sitt hemland. Lite så kan det kännas att återvända hem till norra Sverige. Till viss del kommer jag likt israeliterna att tänka tillbaka på det vi hade i Uppsala, men samtidigt är det i norra Sverige vi vill vara och känner oss hemma i. Känn dig välkommen till att följa vår resa.

Citat som står som underrubrik till bloggen kommer från Syraks vishet och jag fick det av en god vän, som en tanke att bära med sig så här i uppbrottstider.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *